Ondernemers in Overijssel opgelet!!

De provincie Overijssel geeft E-commercevouchers & digitaliseringsvouchers uit aan ondernemers uit Overijssel. Jouw kans op een hogere omzet!

Wil je jouw omzet een boost geven, door bijvoorbeeld bepaalde processen te digitaliseren om zo je klanten beter en sneller te kunnen bereiken vraag dan een digitaliseringsvoucher aan.

Omzet verhogen; hoe?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het integreren van reserveringsmodule in jouw website, zodat klanten makkelijk en snel een tijd kunnen inboeken.

Of; je hebt een restaurant, maar wil geen gebruik maken van landelijke platformen om je gerechten ook thuis te bezorgen bij de klant, vanwege de te hoge fees. Wij kunnen voor jou een eigen app ontwikkelen, zodat jouw klanten ook thuis kunnen genieten van jullie lekkere gerechten.

Of; je bent loodgieter en altijd druk met het printen van facturen en werkbonnen. Hoe makkelijk zou het zijn om facturen en werkbonnen digitaal te hebben. Klanten en werknemers kunnen deze online ondertekenen. Waarna ze naar de desbetreffende klant worden gemaild.

Gebruik het digitaliseringsvoucher om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op!

info@softwarevoorjou.nl 085 - 401 76 60

Hoeveel subsidie kan ik krijgen?

De provincie verstrekt vouchers van maximaal € 2500,- voor digitale dienstverlening en maximaal € 10.000,- voor digitalisering van producten en processen.

50% wordt gedekt door de subsidie - 50% betaal jij als ondernemer.

Wanneer en waar kan ik deze subsidie aanvragen?

Vanaf vandaag is het mogelijk om deze E-commercevouchers & digitaliseringsvouchers aan te vragen, pak deze kans!

https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/digitaliseringsvoucher-mkb-culturele/

https://www.overijssel.nl/actueel/nieuws/@Pc(/provincie-overijssel-ondersteunt-bedrijven/