Platform in de zorg: CareMatch Applicatie

Voor CareMatch Applicatie hebben we verschillende webapplicaties gemaakt die samen een platform voor in de zorg vormen. Binnen dit platform zit een applicatie voor het managen van vacatures en sollicitaties, het matchen van stagiaires aan zorgorganisaties en het onderhouden van een eigen portfolio. Al deze webapplicaties hebben een aantal toffe features waar we graag wat meer over vertellen!

Omdat elke organisatie een ander proces heeft voor werving en selectie, kan bijna alles in deze applicaties zelf ingericht worden. De wizard helpt hierin een handje en leidt organisaties door het proces heen en helpt om hun gegevens up-to-date te houden. Wanneer een vacature of stageplek geplaatst is kan hierop gesolliciteerd worden en kunnen teams op zoek gaan naar sollicitanten door bijvoorbeeld te filteren op afstand.

Communicatie is een belangrijk onderdeel binnen deze applicaties en dit kan gemakkelijk met de notitie & taggen tool. Verschillende teams kunnen de communicatie met een sollicitant volgen in deze notities en door te taggen kan een sollicitant onder de aandacht gebracht worden van een ander team. Hierdoor is meteen duidelijk waar de sollicitant binnen het proces is en met wie hij of zij al contact heeft gehad. Geen overbodige belletjes of e-mailtjes met andere teams. Alles is meteen inzichtelijk binnen de applicatie.

Als de sollicitant vervolgens is aangenomen bij een team kan deze het contract digitaal ondertekenen in de webapplicatie. Met één druk op de knop wordt de sollicitant doorgezet naar het salarispakket zoals AFAS of ADP, maar ook naar andere interne applicaties. Dit scheelt een hoop werk!

Softwarevoorjou.nl maakt mooiere en completere software dan je als klant vraagt - Harry Kamp, eigenaar CareMatch Applicatie

Wanneer teams vragen hadden over de software of ze een handje geholpen moesten worden, konden ze bij ons terecht. De support liep via ons. Wij boden naast een helpdesk ook een terugbel-service.

We luisteren graag naar jouw wensen op het gebied van software en gaan graag samen brainstormen over de mogelijkheden! Neem contact met ons op.

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.