Webapplicatie naar de cloud: Carint Reggeland

De webapplicatie van Carint Reggeland stond redelijk stil qua ontwikkeling. Deze software hebben wij overgenomen van hun software leverancier. Omdat de webapplicatie nog intern gehost werd, was het onderhouden lastig en moesten we vaak op en neer rijden. Daarom hebben we in overleg de applicatie geplaatst in de Microsoft Azure Cloud. De applicatie bleef hierbij gekoppeld aan de interne accounts en beveiliging van Carint Reggeland.

Wat zijn nu die voordelen van het plaatsen van de webapplicatie in de cloud? Updates kunnen nu eenvoudiger en vaker uitgevoerd worden. Problemen worden dus sneller opgelost. Daarnaast konden wij een testomgeving maken. In deze testomgeving kon Carint Reggeland zelf zien wat er allemaal gedaan werd en waren ze op de hoogte van het ontwikkeltraject.

Ook hebben we een koppeling uitgebreid van de webapplicatie met Vecozo. Dit is een platform waarmee gegevens omtrent zorgverzekeringen gecontroleerd kunnen worden.

Vele veranderingen dus in de software van Carint Reggeland. Het team dat deze software gebruikt werkt 24/7 en mocht geen last hebben van de overstap. Door goed samen te werken en vertrouwen in elkaar is dit gelukt.

Zullen we samenwerken en aan de slag gaan om jouw software startklaar te maken?

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.