Zoektool voor documenten in Sharepoint omgeving: Crown van Gelder

Wanneer je veel documenten bezit is een tool om hierin efficiënt te zoeken zeker handig. Crown van Gelder, een groot bedrijf dat papier maakt en levert, was op zoek naar zo’n tool om gericht te zoeken tussen documenten in hun SharePoint omgeving. Binnen SharePoint zijn er al verschillende add-ins waarmee je jouw omgeving kan aanpassen aan jouw wensen. Crown van Gelder wilde maatwerk, precies passend bij wat zij nodig hadden. Samen met BlockX zijn we aan de slag gegaan.

Wij hebben een op maat add-in ontwikkeld voor gebruik in SharePoint. Met deze tool kunnen ze nu tussen 60.000 documenten zoeken op basis van 12.000 filterinstellingen! Dit was een flinke uitdaging. Één zoekopdracht moest zorgen dat alle documenten hieronder tevoorschijn kwamen, tot in het kleinste detail. Documenten van de grootste papiermachine tot aan het allerkleinste schroefje kunnen nu gevonden worden.

Heb jij ook maatwerk in jouw SharePoint omgeving nodig? Bel of mail ons en we gaan graag samen kijken hoe we jouw wensen om kunnen zetten in maatwerk.

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.