Multisite: Dat Vergelijk Ik

Wanneer je iets koopt wil je goede kwaliteit, maar ook een mooie prijs! DatVergelijkIk BV wilde een plek creëren waarin producten vergeleken kunnen worden. Daarvoor hebben wij een website in combinatie met een webapplicatie mogen bouwen. datvergelijkik.nl is het mooie resultaat!

In het begin was het een platform om alleen kozijnen te vergelijken. Dit is uitgebreid met dakkapellen, garagedeuren en terrasoverkappingen. Doordat het een multisite is kunnen de verschillende sites met producten beheerd worden via één site.

Op het website gedeelte kan de bezoeker informatie lezen over de producten, voorkeuren selecteren en een (anonieme) offerte aanvragen. Op de webapplicatie kunnen bouwbedrijven hun leads zien en beheren, offertes maken en deze versturen. Admin kan op de webapplicatie facturen sturen, retourleads van bouwbedrijven beoordelen en managementinformatie inzien zoals hoe vaak de site bezocht wordt en waar het meeste op doorgeklikt wordt.

Heb jij ook een idee? Wij denken graag met je mee en kijken wat wij kunnen betekenen. We werken graag samen naar een tof resultaat toe!

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.