Communiceren met video: Gilde van Ondernemers

Voor het Gilde van Ondernemers hebben wij een webapplicatie ontwikkeld om ondernemers gemakkelijk met elkaar te laten communiceren en zo persoonlijk te groeien. Wat dit platform uniek maakt is de manier van communiceren. De ondernemers op dit platform communiceren alleen door middel van video! Op deze manier zie je echt de body language en emoties van de persoon tegenover je.

Vragen, thema’s en opdrachten worden heel gemakkelijk opgenomen met de ingebouwde video tool en geplaatst op de gezamenlijke tijdlijn van een reisgezelschap. Andere ondernemers binnen dit reisgezelschap kunnen hierop reageren door het opnemen van hun eigen video, snel en gemakkelijk binnen het platform.

Daarnaast heeft elke ondernemer een eigen zakelijk profiel met onder andere persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen gebundeld worden samen met die van zijn of haar reisgezellen en gedownload worden in een PDF bestand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit project en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.