Een interactieve app: Het grootste kennisfestival van Nederland

Samen met Regio Academy en Catapult hebben we een toffe app ontwikkeld voor het grootste kennisfestival van Nederland. Door samen te sparren en eerlijke feedback te geven stond er in een korte tijd een goede app voor iOS en Android.

Hoewel we regelmatig ons eigen design werk doen, werken we ook samen met externe designers. Voor deze app werkten we met de designers van Catapult om ervoor te zorgen dat de look&feel van drukwerk, website en app gelijk waren.

De partners kregen toegang tot het Content Management Systeem waardoor ze eenvoudig programma-items en blogs van de WordPress site konden inlezen. Met twee klikken werd een programma-item geplaatst op de tijdbalk en was het zichtbaar in de app.

Mooie app. Mooi ontwikkelproces, geen (overbodige) techniek gezien. Focus op functionaliteit en prima 'look & feel!' - Jaap Hof, organisator het grootste kennisfestival van Nederland

936 mensen hebben de app gebruikt op de dag van het festival en de reacties waren positief. Ze hadden overzicht in het programma, konden hun favorieten opgeven, achtergronden lezen, de plattegrond bekijken en notities toevoegen. In mooie grafiekjes konden wij het gebruik op de dag zelf inzien.

Ben je geïnteresseerd? Zie je mogelijkheden? Ga jij ook binnenkort een festival, congres of een ander activiteit organiseren? Neem dan contact met ons op! We kunnen snel de juiste tools en apps leveren.

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.