Introductie softwarevoorjou.nl

Welkom bij softwarevoorjou.nl. We stellen ons graag even voor! Bekijk het filmpje hieronder of lees onze introductie.

Wij zijn Softwarevoorjou.nl. Een softwarebedrijf uit Hengelo met grote en kleine klanten door heel Nederland. Met 3 voltijd ontwikkelaars en 2 parttime ondersteuners focussen wij ons op wat jij als onze klant nodig hebt. Wij maken altijd maatwerksoftware, simpel en eenvoudig waar het kan, creatief en geavanceerd waar het moet. Dit kan zowel een app, website, webapplicatie of een combinatie zijn.

Voor elk nieuw project plannen wij een brainstormsessie met je in waarin we samen de oplossingen doordenken en prioriteiten bepalen. Zo kijken we naar het design en de beste match hierin voor het project, ook als dit om een externe samenwerking gaat. Daarnaast brengen wij mensen, processen en communicatie in kaart en visualiseren dit, zodat jij een duidelijk beeld krijgt over het gewenste product specifiek voor jouw eindgebruikers.

Door de oplossing voor jouw probleem om te zetten in iteraties wordt het proces duidelijk, maar is er ook ruimte voor flexibiliteit. Na elke iteratie geven wij een demo en overleggen we wat belangrijke punten in de volgende iteratie zijn.

Op basis van ons framework kunnen wij snel en kostenefficiënt aan de slag. Hierin zorgen wij dat onze software gebruiksvriendelijk is, waarin je zelf de inhoud kan bewerken. Wij zien software niet als een doel, maar als een middel. Doordat wij verschillende projecten in verschillende branches hebben uitgevoerd, van thuiszorg tot de bouw en van HR tot gamification, kunnen wij ons snel verdiepen in jouw branche.

Wij snappen dat maatwerksoftware een fikse investering kan zijn. Daarom steken wij graag tijd in een langetermijnrelatie en bieden onze software ook in abonnementsvorm aan. Een vast bedrag per maand voor een afgesproken periode en geen omkijken meer. Hosting en support wordt geregeld en updates binnen het framework, zoals veiligheidsupdates, worden automatisch meegenomen in jouw software. Zo blijft deze dus up-to-date.

Met wat wij bieden kan jouw bedrijf groeien en innoveren, worden jouw ideeën snel en goed gelanceerd en worden jouw processen makkelijker en sneller. Samen maken we software voor jou!