Blendend learning omgeving: Learningbird

Leren kan op verschillende manieren: in een klaslokaal, via het internet of een mix van deze twee. Voor deze laatste optie hebben we samen met Learningbird een blended learning omgeving ontwikkeld. Op dit platform kunnen trainers cursussen maken waarbij er naast online ook aandacht is voor offline sessies om met de cursist dieper op de stof in te gaan. Dit platform wordt op dit moment niet meer gebruikt, maar het is zeker de moeite waard om hier wat meer over te vertellen!

Hoe ziet zo’n training er nu uit? Verschillende lessen kunnen aangemaakt worden waarbinnen van alles mogelijk is. Theorie toevoegen in een omschrijving of in een opgenomen video door de trainer, vragen stellen over deze theorie in bijvoorbeeld een open of multiple choice vraag, lessen aan elkaar koppelen of een bijeenkomst van de les maken. Trainers kunnen een hele cursus ontwikkelen met alles erop en eraan!

De cursisten werken met elkaar samen in een klas en kunnen door de ingebouwde communicatie tool gemakkelijk met andere cursisten communiceren, maar ook met de trainer. De trainer kan de voortgang van zijn cursisten bijhouden.

Heb je maatwerk software nodig? Laten we samen brainstormen.

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.