Zoekmachine voor meerdere bronnen: Oost NL

Samen met BlockX BV hebben we een zoekmachine ontwikkeld voor Oost NL. Deze zoekmachine integreert naadloos in SharePoint en Microsoft Dynamics CRM, maar kan ook makkelijk gekoppeld worden aan andere bronnen.

Na het krijgen van een document met daarin hun wensen voor deze zoekmachine, hebben wij hiervan een visualisatie gemaakt door middel van video. Bij Oost NL kwamen we erachter dat zij toch iets anders in gedachten hadden dan op papier stond. Door de visualisatie ontdekten we dit gelukkig in het begin van het proces. We pasten dit aan, planden een brainstormsessie in en gingen aan de slag, met een goed functionerende zoekmachine als resultaat!

De zoekmachine zoekt binnen Sharepoint en Dynamics CRM, maar kan ook zoeken binnen andere bronnen. Het updaten van deze zoekmachine gebeurt 's nachts zodat niemand dit merkt en de volgende ochtend de nieuwe informatie meegenomen wordt in zoekopdrachten.

Wil jij ook voor jouw Microsoft platform maatwerksoftware? We maken graag een afspraak met je en kletsen over de mogelijkheden!

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

Wil je meer lezen over wat wij gedaan hebben? Bekijk dan de andere projecten in ons portfolio.