Onze werkwijze - 7 stappenplan

Je bent eruit! Je wil jouw idee of wens concreet maken. Na een aantal software ontwikkelaars te hebben gesproken wil je je product gaan ontwikkelen, maar hoe werken de verschillende ontwikkelaars en past dit bij de identiteit van mijn onderneming of van mij als ondernemer.

Wij hebben onze werkwijze opgedeeld in een 7 - stappenplan. In zeven stappen komen we samen van jouw idee of een vraag tot het gewenste eindproduct: maatwerksoftware voor jou!

7 stappenplan

In zeven stappen komen we samen van een idee of een vraag tot jouw eindproduct!

1 - Face-to-face meeting

Of jij nu hier komt, wij jouw kant op komen of we elkaar via videobellen zien, we willen jou en jouw bedrijf leren kennen en zo leer je ons ook kennen. Door eens samen te sparren brengen we in kaart wat jij nodig hebt.

2- Globale offerte / raming

Na deze meeting maken wij op basis van jouw vraag of idee een schatting van de kosten en stellen we voor om een brainstormsessie in te plannen.

3 - Brainstormsessie oftewel onze functioneel ontwerp workshop

We gaan samen om de tafel en spelen met jouw projectidee. Waar loop je tegenaan? Welke oplossingen zijn er? Wat zijn belangrijke elementen voor jou en jouw klanten? Wat heb je te besteden en wat kunnen wij hiervoor doen voor jou? Hiermee krijgen we de oplossing scherp.

4 - Offerte aanscherpen

Na de brainstormsessie hebben we heel wat nieuwe informatie en passen we de offerte op basis hiervan aan.

5 - Aan de slag

Daarna gaan we aan de slag met de techniek. We maken een planning met iteraties en testmomenten. Tussendoor houden we demo’s om samen te overleggen en zonodig bij te sturen.

6 - Oplevering

Waar in sommige gevallen jouw product al online gaat tussen de iteraties door, kan dit ook na de allerlaatste demo zijn. Jouw software staat klaar voor jou en je klanten.

7 - Hosting en support

Natuurlijk verdient jouw product de beste hosting en support. Ook dat bieden wij op basis van Microsoft Azure. We houden jouw applicatie goed in de gaten. In een SLA leggen we deze service vast.

Zie jij het al voor je? Neem de eerste stap en laat je verrassen!

info@softwarevoorjou.nl

085 - 4017660