Jouw innovatie is ons doel.

Jouw groei is ons streven.

En jouw passie is onze drijfveer.

maatwerk software

app - webapplicatie

website - koppeling

innovatie zodat jij kan groeien

Innovatie van jouw producten of diensten, zodat jij die nieuwe klanten binnen kan halen en ze net dat beetje extra kan geven.

Groei, om uit te blinken in omzet en klanten, voorop te lopen in jouw branche en daarmee anderen te inspireren.

Passie, omdat het aanstekelijk is en wij er harder door gaan lopen.

Samen kunnen we die groei en innovatie bereiken, wanneer jij met jouw passie bezig gaat en wij onszelf uitdagen om creatief te zijn in het vinden van een antwoord op jouw vraag. Op basis van ons eigen framework en het gebruiken van de nieuwste technieken kunnen we snel aan de slag en jou laten groeien!

Wij brengen mensen, processen en communicatie binnen jouw bedrijf helder door visualisatie. Het antwoord op jouw vraag in de vorm van een app, website, webapplicatie of combinatie, wij maken software voor jou!

app - webapplicatie - website - maatwerksoftware - koppelingen - in-house

app ontwikkeling

Je bent creatief en innovatief in jouw branche. Je hebt een top idee voor een app waardoor je meer contact hebt met je klanten.

Jouw werk is je passie. Mensen helpen beter te bewegen. Maar die oefeningen thuis doen vinden ze lastig. Was er nou maar een app waarmee ik ze beter kan helpen. Aanbieden van trainingsschema’s en door middel van video met elkaar in contact blijven.

Als trotse eigenaar van je koffiezaak ga je elke dag gemotiveerd aan de slag. Je houdt van je klanten en wilt ze extra service bieden. Door middel van een app kunnen klanten punten sparen voor korting of gratis producten, maar ze ook op de hoogte houden van weekaanbiedingen en een overzicht van je aanbod inclusief ingrediënten bieden.

Om je werkproces efficiënter te maken wil je jouw medewerkers met een app op pad sturen. Werkbonnen kunnen worden afgetekend, urenstaten kunnen worden bijgehouden en de dagelijkse planning inclusief route wordt weergegeven.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van hoe je een app kan inzetten.

Jij hebt een geweldig app idee! Voordat je jouw app laat ontwikkelen, is het belangrijk om te bekijken wat de toegevoegde waarde is. Daarnaast is het belangrijk om uit te zoeken of jouw idee wel het best vormgegeven kan worden als een app. Soms kan het beter zijn om jouw idee vorm te geven als een mobiele website of als een webapplicatie (PWA). Wij helpen je graag om te bekijken wat voor jouw idee de beste keuze is.

Is een app voor jouw idee de beste keuze dan zullen er meteen een heleboel vragen moeten worden beantwoord;

Wat is het doel van jouw app? Op welke devices moet je app werken? Wil je een app waarin je eenmalig informatie zet of wil je de informatie kunnen blijven aanpassen? En in welke stores moet je app beschikbaar zijn? Moet gebruikers betalen voor je app of wil je hem gratis aanbieden?

Het is belangrijk hier vooraf over na te denken voordat we verder gaan brainstormen brainstormen over jouw idee! Als deze zaken helder zijn dan pas kan nagedacht worden over hoe de app eruit moet komen te zien. Wil je samen met ons sparren over jouw idee? Neem dan contact met ons op!

Wil je jouw bedrijf echt op de kaart zetten, en kies jij ervoor om zaken direct goed te regelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen jouw professionele app die jouw bedrijf echt op de kaart gaat zetten. Samen met jou maken we software voor jou!

webapplicatie

Met een webapplicatie zorg je voor meer efficiency en automatisering binnen jouw onderneming.

Wat is een webapplicatie?

Om te kunnen beslissen of een webapplicatie voor jouw onderneming de beste oplossing is, is het belangrijk om te weten wat een webapplicatie is.

Een webapplicatie is interactief. Webapplicaties worden gebruikt om bedrijfsprocessen te automatiseren en/of bepaalde taken meetbaar en efficiënter te maken. De gebruiker kan vaak zelf content toevoegen en aanpassen. Natuurlijk binnen een vooraf bepaald afgekaderde omgeving. Vaak is een webapplicatie ook gekoppeld aan een database. Een webapplicatie is vaak, maar niet altijd, een gesloten omgeving, waarbij je inloggegevens nodig hebt.

Voorbeelden van enkele webapplicaties zijn bijvoorbeeld je Internetbankieren omgeving, het Content Management Systeem (CMS) van je bedrijf waar je door middel van inloggegevens inzicht krijgt in bijvoorbeeld de verlofaanvragen van je werknemers, maar je kan ook denken aan een Social Media platform als Facebook.

Wil jij weten of een webapplicatie binnen jouw onderneming zorgt voor de efficiency die je zoekt? Een keer sparren hierover? Neem dan contact op!

website

Jouw werk is je passie. Wij willen jou zichtbaar maken online. Zodat jij aan de buitenwereld kan laten zien waar je goed in bent.

Met een website kan jij aan de buitenwereld laten zien wat voor bedrijf je bent, welke producten en/of diensten je verkoopt, waar je voor staat en hoe jouw klanten je kunnen bereiken. Tegenwoordig wordt je als bedrijf veelal alleen gevonden via internet. Het eerste wat mensen doen als ze op zoek zijn naar een bepaalde product enof dienst is Googlen. Of als ze je bedrijfsnaam via via horen, is…... je opzoeken in Google. Een eigen website is dus erg belangrijk als je wil groeien in omzet!

Heb je nog geen website of is jouw website aan vervanging toe? Wil je graag een keer sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Op basis van ons eigen framework ontwikkelen we jouw website en/of webshop. De website wordt gebouwd met een eigen CMS, Content Management Systeem, zodat jij zelf de inhoud kan aanpassen of content kan toevoegen. Ons CMS is erg gebruiksvriendelijk! Wil je meer weten over ons framework? Of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

maatwerksoftware

‘’De standaard oplossingen passen steeds net niet. Daardoor laat ik geld liggen.’’

Standaard software voldoet vaak niet geheel aan je wensen en eisen. We horen vaak dat standaard softwarepakketten als groot en complex worden ervaren. Of dat er zoveel en vaak teveel mogelijkheden zijn, maar dat de tool die jij belangrijk vindt toch ontbreekt.

Met maatwerk software kan je ervoor zorgen dat alles precies naar jouw wensen en eisen wordt gebouwd. Op basis van ons eigen framework bouwen wij software zoals jij dat zou willen! Een sterke basis waarmee we kosteneffectief jouw software kunnen bouwen. Maatwerk software hoeft niet altijd duurder te zijn dan standaard software.

Weten hoe dat komt;

lees onze blog over

de 5 voordelen van maatwerk software.

koppelingen

Een andere vorm van maatwerk software is het ontwikkelen van koppelingen tussen verschillende systemen.

Geef jij bijvoorbeeld meerdere keren dezelfde gegevens in verschillende systemen? Dan kan een koppeling tussen de systemen uitkomst bieden. Vaak hebben bestaande softwarepakketten al een API. Huh wat?! Een API? Met een API kunnen systemen met elkaar communiceren. Essentieel dus om een koppeling te maken. Maar wat als er nog geen API is. Dan kunnen wij met de technieken waar we mee werken, ervoor zorgen dat die koppeling er toch komt.

Koppelingen zorgen ervoor dat jij efficiënt kunt werken!

‘’Wat kost maatwerk software nu eigenlijk?’’

Neem contact met ons op en kom erachter!

in-house

Doordat jouw bedrijf in korte tijd snel is gegroeid in omzet en personeel kom je erachter dat de software die jij gebruikt niet meer aansluit bij jullie wensen. Naast het ontwikkelen van software staan wij ook voor onze klanten klaar bij allerhande vraagstukken op het gebied van het inrichten van software systemen.

Door in - house mee te kijken met jullie processen kunnen wij een goed advies geven over het verbeteren van efficiency binnen jullie bedrijf.

Meer weten wat wij voor jullie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

onze werkwijze

Door ons SOOS model voorkomen we verrassingen achteraf. Met een duidelijke structuur weet jij als klant wat er gemaakt gaat worden en wat dat kost, maar ook de designers en ontwikkelaars hebben het totaalplaatje helder. Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met jou.

Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

Strategie fase

In de strategie fase werken we in 3 sessies aan een stevige basis voor jouw software idee.

De 3 sessies zijn;

  • Strategische visie sessie
  • Strategische ontwerp sessie
  • Concretiserings sessie

In de strategische visie sessie wordt antwoord gegeven op de volgende vragen;

*wat zien wij? om een soort nulpunt te bepalen - waar sta je op dit moment

* wat is de beste keuze qua software tool om jouw doelen te bereiken.

In de strategische ontwerp sessie zullen we gezamenlijk de functionaliteiten van de software tool gaan bespreken. Zowel de wensen voor een MVP als de wensen voor ver in de toekomst. Ook de wensen voor de toekomst zijn belangrijk om te weten, om zo een goed overzicht te krijgen van het gehele idee. Aan het einde van deze sessie zullen wij alle functionaliteiten uitschrijven in userstories en bijbehorende acceptatiecriteria. Deze userstories zijn erg belangrijk tijdens de ontwikkelfase, zodat de ontwikkelaars goed weten wat gebouwd moet worden. Maar ze zijn ook belangrijk voor jou als klant, zodat je precies weet wat ontwikkeld gaat worden. Tijdens de ontwikkelfase kunnen de ontwikkelaars altijd terugvallen op de userstories.

In de concretiserings sessie zullen we alle userstories en acceptatiecriteria doornemen. Voor jou als klant is het belangrijk om goed te controleren of alle functionaliteiten volledig zijn uitgeschreven, zodat we niet tijdens de ontwikkelfase ineens de wens voor een functionaliteit te horen krijgen, waarover we niet gesproken hebben. Tijdens deze sessie zullen voor alle functionaliteiten en acceptatiecriteria bepaald worden of deze in een eerste MVP thuis horen of een wens zijn voor de toekomst. We gebruiken hier de MoSCoW methode voor. Meer weten over deze methode, lees dan onze blog hierover.

Ontwerpfase

Voor alle userstories en acceptatiecriteria is bepaald welke functionaliteiten in de MVP van jouw software tool moeten komen. In de volgende stap naar jouw software tool zal onze UI/UX designer zal op basis van jouw idee en wensen een ontwerp maken voor jouw software idee.

Heb jij bijvoorbeeld al een huisstijl en wil je dat jouw software tool qua look & feel aansluit bij de huisstijl, dan zal zij op basis van het aanwezige materiaal een ontwerp maken. Of wil je juist dat jouw software tool een opzichzelfstaand ontwerp krijgt, dan zal zij een ontwerp maken die past bij de te bereiken doelgroep van jouw tool.

Logo - huisstijl

Is jouw software idee het moment om jouw eigen bedrijf te starten en heb je nog geen huisstijl. Onze designer kan ook een huisstijl voor jou ontwikkelen. Voor een vast bedrag maakt zij drie ontwerpen voor een logo en huisstijl. Na de keuze voor het definitieve logo zal zij een compleet huisstijl handboek vormgeven. Op deze manier ligt vast op welke wijze jouw logo en huisstijl gebruikt mag worden. Heb jij geen software idee, maar ben je wel op zoek naar een designer om jouw logo en huisstijl te ontwerpen neem dan contact met ons op!

Mockups

Aan de hand van de uitgeschreven userstories, jouw design wensen en de te bereiken doelgroep zal onze UX/UI designer een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp maken voor jouw software tool. Mockups zijn klikbare demo’s, zo heb je een goed beeld van hoe jouw tool gaat werken.

Nog op zoek naar investeerders? Met behulp van de mockups kan je hen een beeld geven van het uiteindelijke product en de functionaliteiten. Dit kan hen net overhalen om te investeren in jouw idee.

Wil jij de basis vastleggen voor jouw idee, maar deze nog niet direct laten ontwikkelen, dat kan ook bij software voor jou. Tijdens de strategie en ontwerpfase werken we jouw idee uit en aan het einde ontvang jij mockups van jouw idee. Wil je starten met de basis van jouw idee, neem dan contact met ons op!

Ontwikkelfase

Tijdens de ontwikkelfase gaan onze back - en front end ontwikkelaars voor jou aan het werk! Op basis van de uitgeschreven userstories en de mockups zal het ontwikkelproces worden opgedeeld in vaak 2 of 3 iteraties. Bij grote projecten kunnen dit er ook meer zijn. Tijdens een iteratie, die 3- 4 weken duurt, wordt een deel van jouw software tool ontwikkeld. Na elke iteratie vind een tussentijdse oplevering plaats. Gezamenlijk lopen we dan door de ontwikkelde software op dat moment heen. We maken gebruik van meerdere iteraties, omdat we na elke iteratie graag feedback ontvangen van jou. Het kan namelijk zo zijn dat het ontwikkelde gedeelte toch niet is wat je had verwacht, we kunnen dan snel wijzigingen aanbrengen en doorvoeren, zonder dat dit invloed heeft op het verdere proces.

Tijdens de ontwikkelfase hoor je vaak veel software termen voorbij komen, wil je hier meer over weten kijk dan op ons YouTube kanaal, Kasper heeft meerdere video’s opgenomen, waarin hij uitleg geeft over het ontwikkelproces.

Jouw Software

...is klaar!

Nadat de laatste puntjes op i zijn gezet, zullen wij jouw software tool opleveren!

Tijdens de oplevering zullen we gezamenlijk alle functionaliteiten en features van jouw tool doorlopen, daarnaast zullen we je wegwijs maken in ons CMS. Met ons CMS kan jouw app of website beheren, content toevoegen of aanpassen. Is alles duidelijk dan zullen we afspraken maken over de hosting van jouw software, eventueel benodigde certificaten, onderhoud van software en natuurlijk wanneer jouw (web)app of website live gezet gaat worden of wanneer jouw tool gebruikt gaat worden bij intern gebruik.

Jouw app aanbieden in de app stores

Voor het beschikbaar maken van jouw app in de app stores moeten er zowel door jou als door ons nog een aantal stappen worden gezet. Wil je hier meer over weten lees dan onze blog hierover.

Jouw website gaat live!

De datum voor de livegang van jouw website staat vast. Voordat jouw website live gaat zullen wij ervoor zorgen dat jouw website voorzien zal zijn van het afgesproken SSL - certificaat.

Onderhoud Wij leveren onze software tools standaard af met een ‘’garantie’’ termijn van 6 maanden op het oplossen van eventuele bugs, deze termijn geldt vanaf het moment van oplevering. Via ons ticketsysteem kunnen bugs worden gemeld, binnen 8 werkuren krijg je van ons een reactie, waarna de bug opgelost zal worden.

Zijn er eventuele andere wensen voor het onderhoud van jouw software en oplossen van bugs, dan maken we hierover afspraken die we vastleggen in een SLA, oftewel een service level agreement.

De volgende stap zetten met jouw MVP Op enig moment wil jij de volgende stap zetten met het ontwikkelen van jouw MVP. Nadat jij feedback heb mogen ontvangen van jouw doelgroep, wil jij jouw software tool voorzien van nieuwe of aangepaste functionaliteiten en features.

Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat die volgende stap gezet wordt!

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl