Combinatie van app, webapp en website is een sterk team!

Wij willen jouw bedrijf zien groeien en helpen je graag een handje met software die bij jouw bedrijf past. Een mobiele app, website, webapplicatie of een combinatie. Er is eigenlijk zoveel! Maar hoe kies je wat je nodig hebt?

Wat kan de combinatie van app, webapplicatie en website voor jou betekenen? Wanneer heb je welke combinatie nodig en welke voordelen geeft het je? We zetten dit voor je op een rij met wat voorbeelden.

App + webapplicatie

Jouw werk is je passie. Mensen helpen beter te bewegen. Oefeningen thuis doen blijven ze lastig vinden. Hoe kan ik ze hierin helpen en voor mijzelf meer overzicht creëren?

Jouw klanten hebben waarschijnlijk hun mobiel altijd bij de hand, en daarmee ook jouw app. Goed voor de klantenbinding dus! Wanneer je dit koppelt aan een webapplicatie wordt het voor jou nog eenvoudiger. In een dashboard kan je in één oogopslag zien hoeveel gebruik er wordt gemaakt van je app, welke vragen er binnengekomen zijn en of je aan het groeien bent.

Achter je laptop kun jij vervolgens aan de slag met content toevoegen zoals een nieuwe oefening, blog of rooster. Of je reageert snel even op die ene vraag. Met één druk op de knop krijgen jouw klanten hier een notificatie van op hun mobiel. Met het cms kan jij eenvoudig inhoud toevoegen en wijzigen en zo alles up-to-date houden. Niet op het kleine scherm van je mobiel, maar op het apparaat dat voor jou het fijnste werkt!

Jouw klanten bedienen en overzicht voor jezelf. Meer service, minder werk en geld besparen. Kom eens bij ons langs!

Website + webapplicatie

Als coach wil je een mooie website, die net dat beetje extra geeft waardoor de bezoekers van jouw website klanten worden. Binnen een paar klikken een eigen account waarin ze zelf afspraken kunnen inplannen, eenvoudig contact kunnen opnemen en hun eigen ontwikkelingen kunnen inzien.

We hebben in de vorige blog al aangestipt dat je een website kan koppelen aan een webapplicatie. Maar laten we nu op de details ingaan.

Eigenlijk zit achter elke website al een kleine webapplicatie, namelijk een cms waarin jij de inhoud kan aanpassen en jouw website zelf kan inrichten. Dit is mooi en zo zorg je dat jouw website er aantrekkelijk uitziet, maar je kan dit uitbreiden met maatwerksoftware. Zo kunnen de processen binnen jouw bedrijf vloeiend overlopen van jouw website naar de webapplicatie en andersom.

Bijvoorbeeld binnenkomende vragen op jouw website automatisch doorsturen naar de juiste afdeling en persoon en zo actief reageren. Of jouw klanten een inlog geven waardoor ze een eigen profiel krijgen, deze kunnen bewerken en acties kunnen doen zoals het toevoegen van een notitie, een chat beginnen of belangrijke ontwikkelingen in hun coachingstraject kunnen opslaan.

Klanten binnenhalen door een interactieve website en webapplicatie. Meer tijd voor jou doordat jouw bedrijfsprocessen overgenomen worden. Doe ons een belletje!

App + website

Jij bent een artiest en wil een toffe website waarmee je goed de boekingen kan regelen. Maar je wilt ook sneller contact met je fans en ze een unieke beleving geven.

Denk eens aan een app bij je website met één cms waar je alles regelt voor zowel je website als app. Jouw website voor desktop en mobiel. En de app voor net dat beetje extra. Handig push-notificaties sturen en je fans als eerste op de hoogte brengen van je nieuwste gig. Of je geeft ze een leuk cadeautje, zo maak je de beleving voor je fan compleet. Je fans hebben je altijd bij je.

Als artiest ben je ook ondernemer, hoe bereik jij je fans? Neem contact met ons op.

App + website + webapplicatie = een sterk team

Jouw eigen kapperszaak groeit. Je wilt je klanten extra service bieden, maar ook voor jezelf en jouw medewerkers. Een mooie website voor je klanten waar alle informatie op staat die ze nodig hebben en een leuke app waarmee je ze laat sparen en laat terugkeren naar jouw kapperszaak. Maar ook één plek waar al jouw medewerkers de planning kunnen zien en hun uren kunnen registreren.

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je een app, website en webapplicatie combineert. Een stijlvolle website waar alles te vinden is wat jouw klanten nodig hebben als het gaat om jouw kapperszaak. Een toffe app die jouw klanten altijd bij de hand hebben. Bovendien kan jij notificaties sturen zodat jouw klanten je niet uit het oog verliezen en hun afspraak niet vergeten. Én een webapplicatie waarin jij en jouw medewerkers overzicht hebben en uren kunnen registreren. App, website en webapplicatie samen een sterk team!

Echt alles eruit halen wat erin zit? Een op maat gemaakte combinatie van app, website en webapp? Innovatie ten top. Bel ons!

Aan de slag

Deze sterke combinatie van app, webapp en website creëren we samen. Ben jij die personal trainer, coach, artiest of kapper? Of werk je in een hele andere branche, maar zie jij het wel zitten? Neem contact met ons op en we maken samen software voor jou!

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660