Software voor jou: een website

Door Kasper Veenvliet
1 oktober 2020

Wij willen jouw bedrijf zien groeien en helpen je graag een handje met software die bij jouw bedrijf past. Een mobiele app, website, webapplicatie of een combinatie. Er is eigenlijk zoveel! Maar hoe kies je wat je nodig hebt? Met het internet in onze broekzak is een website voor jouw bedrijf tegenwoordig onmisbaar! We zoeken alles in een handomdraai op via het internet. Jij verkoopt een product of een dienst. Jouw website is waarschijnlijk het eerste wat jouw potentiële klanten van je bedrijf zien. Even rondkijken naar wat jij kan bieden. Je wilt dat deze eerste indruk goed is en dat gebruikers niet verder kijken, maar bij jou aankloppen omdat ze daar precies kunnen vinden wat ze nodig hebben! Je laat zien wie jij bent, wat je kan en waarom ze bij jou moeten zijn! Een goed werkende website is essentieel om klanten te bereiken.

Tegenwoordig heb je veel verschillende tools om snel en goedkoop zelf een website te maken. Als dit er is, waarom dan toch maatwerk? Als software bedrijf dat maatwerk bouwt, weten wij dit natuurlijk als de beste!

Zeven redenen waarom een maatwerk website de beste optie is en waarom je niet moet kiezen voor zelfbouw tools.

1. Structuur

Een website moet vooral niet te ingewikkeld zijn. Het moet de klant informeren of prikkelen en binnen een paar klikken navigeren tot het doel van jouw website. Waarom bezoeken jouw klanten jouw website? Tot welke actie of tot welk inzicht moeten jouw klanten komen als ze op jouw website zijn?

Een tool om zelf je website te ontwikkelen helpt met het bouwen, maar niet met het effectief inrichten hiervan. Wanneer we samenwerken en maatwerk software voor jou maken kunnen wij met jou meedenken. In een gezamenlijke brainstormsessie zoeken we naar het doel en de juiste structuur voor jouw website om dit doel te bereiken.

2. Responsive

Bruikbaar op elk apparaat: tablet, desktop en mobiel! Niets is zo vervelend als een website waarvan de schermgrootte zich niet aanpast, je daardoor bepaalde knoppen niet kan zien en acties niet kan uitvoeren. Helemaal tegenwoordig waarin we zoveel gebruik maken van verschillende apparaten! Je wilt geen klanten mislopen.

Met een zelfbouw tool kan je kiezen uit templates. Niet elke template maakt de schermgrootte passend aan de verschillende apparaten. Je bent dus afhankelijk van het template dat je kiest. Wij zorgen dat alle websites die wij ontwikkelen responsive zijn: ze passen zich aan de omgeving aan.

3. Een snelle website

Jij wilt een website die vlug en soepel werkt voor jouw potentiële klanten. Als je zelf een website maakt met een bestaande tool kan het zijn dat de site trager is voor de gebruiker. Daarom gebruiken wij Single Page Application, een methode waardoor pagina’s in een website niet steeds opnieuw hoeven te laden en het dus lekker snel blijft werken.

4. Goed vindbaar

Jouw website moet tevoorschijn komen binnen de zoekopdrachten van zoekmachines. Zo kunnen klanten jou vinden! Misschien heb je wel eens gehoord dat Single Page Application ervoor zorgt dat jouw website niet meer goed vindbaar is voor zoekmachines? Met onze technieken hebben wij hier een oplossing voor ontwikkeld en is jouw website ook goed vindbaar. (Wil je de technische uitleg? Klik dan hier).

Zelfbouw tools bouwen bieden ook een goede indexeerbaarheid, maar onze maatwerk software zorgt voor de puntjes op de i. Jouw website is snel én goed vindbaar.

5. Content Management System

Wij leveren software waarmee jij in een fijne CMS eenvoudig de inhoud kan aanpassen, pagina’s kan toevoegen, content kan veranderen en jouw website zo kan inrichten dat het bij jou en jouw klanten past. Is dit inrichten niet echt jouw ding? Wanneer je bij ons je website laat bouwen helpen we je graag een handje en hoef je het inrichten niet helemaal zelf te doen.

Een van onze opdrachtgevers zei over CMS het volgende; "Het CMS systeem is gebruiksvriendelijk, met name voor leken." - Isabelle Bense - Project Manager Stichting Art Zuid

6. Maatwerk in design

Wij willen niet alleen maatwerk bieden in software, maar ook als het gaat om de stijl van jouw website. Met een tool om zelf je website te ontwerpen ben je beperkt tot bepaalde stijlen. Ook reclame bedrijven bieden vaak websites aan waarin je gebonden bent aan de huisstijl die zij ontwikkelen. Dit is jammer als jij het net een beetje anders wil.

Flexibiliteit, dat is wat wij bieden. Samen met jou kunnen we aan de slag om tot een mooi en passend design te komen. Maar we kunnen ook samenwerken met externe designers binnen ons netwerk of je neemt zelf een designer mee waarmee jij graag wilt samenwerken. Ook in de vormgeving willen we zorgen voor maatwerk.

7. Combineren met een webapplicatie

Misschien moet jouw website net iets meer kunnen dan alleen informeren. Je wilt gebruikers een persoonlijke login geven waardoor er interactie ontstaat. In dat geval kan je jouw website combineren met een webapplicatie. Een website en webapplicatie kunnen mooi in elkaar overlopen waardoor het aanvoelt als één geheel. Dit is maatwerk software. Tools om zelf een website te maken leveren deze combinatie niet. Wil je meer weten over een webapplicatie, klik dan hier.

Wat kies jij?

Zelf een website maken of maatwerksoftware? Met maatwerksoftware zijn er veel mogelijkheden en kan je veel extra’s toevoegen aan je website, wordt een hoop werk voor je uit handen genomen en krijg je de website die jij wilt voor het eerste contact met jouw potentiële klanten. Op maat gemaakt en uniek voor jou!

Zie jij het zitten? Laten we samen software voor jou maken!

info@softwarevoorjou.nl

+31 85 401 7660

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl