mei 2013

oplossing zorgsector webapplicaties

Een platform om vacatures en sollicitaties te managen, stagiaires te matchen aan zelfsturende zorgteams en een eigen portfolio te onderhouden.

Opdrachtgever; Harry Kamp eigenaar CareMatch B.V.

Branche; Zorg

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwikkeling, Oplevering en Onderhoud. Oplevering eerste MVP was in mei 2013. Continue doorontwikkeling heeft ongeveer 5 jaar geduurd.

Wil je weten hoe de webapplicatie werkt, kijk dan op de website van CareMatch Applicatie.

CareMatch B.V.

Een platform om vraag en aanbod van banen bij elkaar te brengen. Tevens wordt het gehele aanname proces ondersteund.

uitdaging

Harry Kamp kwam bij ons met de volgende uitdaging; maak een vacaturebank die het gehele recruitment proces ondersteunt voor organisaties met zelfsturende teams. Dergelijke organisaties voeren niet meer centraal sollicitaties uit, dit moet dus op een andere manier ingericht worden. De focus voor de applicatie ligt op zelfsturende teams uit de zorg sector.

In meerdere strategische sessies hebben we de functionaliteiten en features uitgewerkt en uitgeschreven in userstories. Zodat er een stevige basis lag waar gedurende het ontwikkelen op teruggevallen kon worden. Maar ook om eventuele wensen voor de toekomst vast te leggen, zodat ook hier tijdens het ontwikkelen al rekening mee gehouden kan worden.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

Voor CareMatch Applicatie hebben we verschillende webapplicaties gemaakt die samen een platform voor in de zorg vormen. Binnen dit platform zit een applicatie voor het managen van vacatures en sollicitaties, het matchen van stagiaires aan zorgorganisaties en het onderhouden van een eigen portfolio.

Al deze webapplicaties hebben een aantal toffe features waar we graag wat meer over vertellen!

resultaat

De applicatie kan voor elke organisatie afzonderlijk ingericht worden. Omdat elke organisatie een ander proces heeft voor werving en selectie, kan bijna alles in deze applicaties zelf ingericht worden. De wizard helpt hierin een handje en leidt organisaties door het proces heen en helpt om hun gegevens up-to-date te houden. Wanneer een vacature of stageplek geplaatst is kan hierop gesolliciteerd worden en kunnen teams op zoek gaan naar sollicitanten door bijvoorbeeld te filteren op afstand.

Communicatie is een belangrijk onderdeel binnen deze applicaties en dit kan gemakkelijk met de notitie & taggen tool. Verschillende teams kunnen de communicatie met een sollicitant volgen in deze notities en door te taggen kan een sollicitant onder de aandacht gebracht worden van een ander team. Hierdoor is meteen duidelijk waar de sollicitant binnen het proces is en met wie hij of zij al contact heeft gehad. Geen overbodige belletjes of e-mailtjes met andere teams. Alles is meteen inzichtelijk binnen de applicatie.

Als de sollicitant vervolgens is aangenomen bij een team kan deze het contract digitaal ondertekenen in de webapplicatie. Met één druk op de knop wordt de sollicitant doorgezet naar het salarispakket zoals AFAS of ADP, maar ook naar andere interne applicaties. Dit scheelt een hoop werk!

Wanneer teams vragen hadden over de software of ze een handje geholpen moesten worden, konden ze bij ons terecht. De support liep via ons. Wij boden naast een helpdesk ook een terugbel-service.

“Softwarevoorjou.nl maakt mooiere en completere software dan je als klant vraagt.”

Harry Kamp eigenaar CareMatch Applicatie

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl