november 2018

nieuwe versie bestaande webapplicatie

De webapplicatie verder ontwikkelen, verplaatsen naar de cloud en een koppeling met een platform uitbreiden.

Opdrachtgever; Carint Reggeland

Branche; zorg

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwikkeling, Oplevering en Onderhoud.

Carint Reggeland

Verder ontwikkelen van de bestaande webapplicatie, het verplaatsen van de server naar de cloud en de koppeling naar hun platform verder uitbreiden.

uitdaging

Carint Reggeland kwam bij ons met de vraag om hun bestaande webapplicatie verder te ontwikkelen. De webapplicatie stond namelijk redelijk stil qua ontwikkeling. De software hebben wij destijd overgenomen van hun software leverancier.

In een aantal strategische sessies werden de keuzes voor de huidige webapplicatie besproken. Voor de huidige webapplicatie werd bepaald of de functionaliteiten ook in nieuwe versies meegenomen zouden moeten worden of dat sommige functionaliteiten niet of nauwelijks werden gebruikt. Op het moment dat hier definitieve keuzes over waren gemaakt, werden de wensen voor de ontwikkeling besproken en uitgeschreven in userstories.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

Doordat de webapplicatie nog intern werd gehost, was het onderhouden lastig en moesten we vaak op en neer rijden. Daarom hebben we in overleg de applicatie geplaatst in een Microsoft Azure Cloud. De applicatie bleef hierbij gekoppeld aan de interne accounts en beveiliging van Carint Reggeland.

Wat zijn nu die voordelen van het plaatsen van de webapplicatie in de cloud? Updates kunnen nu eenvoudiger en vaker uitgevoerd worden. Problemen worden dus sneller opgelost.

Daarnaast konden wij een testomgeving maken. In deze testomgeving kon Carint Reggeland zelf zien wat er allemaal gedaan werd en waren ze op de hoogte van het ontwikkeltraject.

resultaat

Naast het verder ontwikkelen van hun eigen webapplicatie hebben we ook een koppeling gemaakt voor de webapplicatie van Vecozo. Dit is een platform waarmee gegevens omtrent zorgverzekeringen gecontroleerd kunnen worden.

Kortom vele veranderingen in de software van Carint Reggeland. Het team dat deze software gebruikt werkt 24/7 en mocht geen last hebben van de overstap. Door goed samen te werken en vertrouwen in elkaar is dit gelukt.

Hebben jullie ook wensen voor de software waar jullie mee werken? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op!

Mail of bel naar +31 85 401 7660

Meer weten over de andere mooie projecten die wij hebben mogen afronden, neem een kijkje tussen onze cases.

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl