november 2018

check deze multisite & webapplicatie

Een vergelijkingswebsite met inlog voor de klanten, waarbij ook het lead proces volledig is geautomatiseerd.

Opdrachtgever; Erik Schans - eigenaar Dat Vergelijk Ik B.V.

Branche; Bouw

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwikkeling, Oplevering en Onderhoud.

Dat Vergelijk Ik

Een website waarmee een klant prijzen kan vergelijken tussen de verschillende aanbieders. Daarnaast is het gehele lead proces geautomatiseerd.

uitdaging

Dat Vergelijk Ik B.V. had de wens voor een plek waar mensen prijzen van producten met elkaar kan vergelijken. Iedereen wil producten van goede kwaliteit, maar natuurlijk ook voor een mooie prijs!!!

In een aantal strategische sessies hebben we alle wensen en functionaliteiten uitgewerkt. In onze functioneel ontwerpwerk workshop hebben we deze vervolgens uitgeschreven in userstories.

In allereerste instantie ging het alleen om kozijnen, maar al snel werd duidelijk dat er een wens was om het platform voor meerdere producten te gebruiken, waaronder dakkapellen, garagedeuren en terrasoverkappingen.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

Om alle wensen te verwerken hebben wij een website en een webapplicatie mogen bouwen. Vanwege het uitgebreide productaanbod hebben wij een multisite ontwikkeld. Met een multisite kunnen de verschillende websites met producten beheerd worden via één website.

In 4 iteraties hebben onze ontwikkelaars de website en webapplicaties gebouwd.

resultaat

Het resultaat is een mooie en gebruiksvriendelijke vergelijkingssite. Benieuwd naar de site die wij ontwikkeld hebben, neem snel een kijkje!

Op de website kan de bezoeker informatie krijgen over de producten, er kunnen voorkeuren geselecteerd worden en er kan een (anonieme) offerte aangevraagd worden.

In de webapplicatie, het inloggedeelte, kunnen bouwbedrijven hun leads zien en beheren, offertes maken en deze versturen. In de webapplicatie kan de Admin facturen sturen, retour leads van bouwbedrijven beoordelen en managementinformatie inzien. Denk hierbij aan het aantal bezoeken aan de website en waar het meeste op wordt doorgeklikt.

Wij denken graag met je mee en kijken wat wij kunnen betekenen. We werken graag samen naar een tof resultaat toe!

Mail of bel naar +31 85 401 7660.

Meer weten over de andere mooie projecten die wij hebben mogen afronden, neem een kijkje tussen onze cases.

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl