eind 2018

sociaal platform webapplicatie

Een sociaal platform voor ondernemers waarin gecommuniceerd wordt door middel van video; welke direct in de browser wordt opgenomen.

Opdrachtgever; Gilde van Ondernemers

Branche; netwerken

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwikkeling, Oplevering en Onderhoud

Gilde van Ondernemers

Persoonlijk contact met elkaar blijven houden gebruik video berichten.

uitdaging

Bouw voor ons een tool waarmee het makkelijker en persoonlijker wordt om onderling contact met elkaar op te kunnen nemen en te onderhouden.

Om tot de beste oplossing te komen hebben we een aantal strategische sessies voorgesteld.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

In een aantal strategische sessies hebben we gezamenlijk de verschillende mogelijkheden bekeken, waaronder het gebruiken van chat.

Als snel waren we eruit….het moet persoonlijker. De manier om dat te bereiken is door gebruik te maken van video. Hiervoor hebben wij een video tool ontwikkeld; videovoorjou.online. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Met de video-tool neem je videoboodschappen op en verzend je deze naar de persoon die je wil bereiken in de community of naar alle personen binnen jouw community.

resultaat

Voor het Gilde van Ondernemers hebben wij een webapplicatie ontwikkeld om ondernemers gemakkelijk met elkaar te laten communiceren en zo persoonlijk te groeien. Wat dit platform uniek maakt is de manier van communiceren. De ondernemers op dit platform communiceren alleen door middel van video! Op deze manier zie je echt de body language en emoties van de persoon tegenover je.

Vragen, thema’s en opdrachten worden heel gemakkelijk opgenomen met de ingebouwde video tool en geplaatst op de gezamenlijke tijdlijn van een reisgezelschap. Andere ondernemers binnen dit reisgezelschap kunnen hierop reageren door het opnemen van hun eigen video, snel en gemakkelijk binnen het platform.

Daarnaast heeft elke ondernemer een eigen zakelijk profiel met onder andere persoonlijke doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen gebundeld worden samen met die van zijn of haar reisgezellen en gedownload worden in een PDF bestand.

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit project en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek!

Mail of bel naar +31 85 401 7660

Meer weten over de andere mooie projecten die wij hebben mogen afronden, neem een kijkje tussen onze cases.

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl