midden 2021

progressive webapp

Word bewegenderwijs met Topo.nu

Opdrachtgever; Bureau Aat - Aad Kruiswijk & Willem van den Broek

Branche; onderwijs & spellen

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwerp, Ontwikkeling en Onderhoud van de ontwikkelde software

Word bewegenderwijs met Topo.nu

Leer kinderen spelenderwijs meer over Nederland en de rest van de wereld. Niet alleen door stof te leren, maar laat ze ook hun handen en voeten gebruiken. Dat kan met het speelkleed en app van Topo.nu.

uitdaging

Via LinkedIn zijn we in contact gekomen met Aad en Willem van Bureau Aat. Ze waren op zoek naar een ontwikkelaar die een app (Android/Apple) voor hen konden maken.

Enkele weken na onze kennismaking hebben we in de strategische sessie alle wensen en functionaliteiten voor Topo.nu doorgenomen. Tijdens deze sessies zijn we erachter gekomen dat er veel wensen zijn die niet thuis hoorden in een eerste versie. Er is ervoor gekozen om een progressive webapplicatie te ontwikkelen. In de eerste MVP is ervoor gekozen om hem zo simpel mogelijk te houden.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

Een progressive web applicatie die via het webadres op alle apparaten te gebruiken is.

Een mooi, vloeiend draaiend rad, waarmee het spel interactief gespeeld kan worden. In combinatie met het speelkleed is een spel gecreëerd om de jeugd spelenderwijs meer te leren over Nederland en Europa. In de app kunnen kinderen ook interessante weetjes vinden over de verschillende landen.

resultaat

Naast de progressive web applicatie hebben wij een website en webshop ontwikkeld. Een mooi geïntegreerd geheel, zo kan je via de website de app gebruiken en het speelkleed aanschaffen.

Geïnteresseerd naar het meest interactieve topografie spel, kijk dan snel op www.topo.nu.

Van Aad en Willem hebben we hele goede feedback mogen ontvangen.

“Softwarevoorjou is een topbedrijf met humor, oplossingsgericht en zonder flauwekul. Gewoon luisteren naar de klant en dat dan leveren. Jullie weten waar je goed in bent en als de klant het anders wil of beter weet dan gaan jullie daar makkelijk in mee. Toptoptop!!!”

Aad Kruiswijk & Willem van den Broek

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl