juni 2017

evenementen app

Een interactieve evenementen app voor iOS en Android.

Opdrachtgever; Ultimate Buffalo

Branche; Sport - en evenementenbranche

SOOS fases doorlopen; Strategie, Ontwikkeling, Oplevering en Onderhoud.

Ultimate Buffalo obstacle run

Een native app voor eendaagse, meerdaagse of terugkerende evenementen.

uitdaging

Wij willen graag een app waarmee deelnemers van de obstacle run informatie over het parcours, informatie over startlijsten en gelopen tijden konden vinden.

Daarnaast zou het leuk zijn om deelnemers de mogelijkheid te geven om foto’s die genomen zijn tijdens de race te laten zien via de app. Iedere deelnemer kan zijn of haar eigen foto’s ook toevoegen.

Strategie sessie bij softwarevoorjou.nl

oplossing

Jezelf uitdagen door een hindernis parcours van een aantal kilometers al rennend te voltooien. Over bunkers, door loopgraven, springend en kruipend. Niet niks. Deze uitdaging hoefden wij gelukkig niet aan. Wij mochten de native app maken voor dit spektakel.

Tijdens een aantal strategische sessie werden alle functionaliteiten uitgeschreven in userstories. Na de MoSCoW methode te hebben toegepast werd voor iedereen duidelijk wat er gebouwd moest gaan worden. In 4 iteraties hebben wij de app voor de obstacle run ontwikkelt.

resultaat

Het resultaat is een app die beschikbaar is voor Android en iOS toestellen.

Met de app van de Ultimate Buffalo Obstacle Run kregen deelnemers inzicht in de tijden van de verschillende races en konden ze startlijsten downloaden. Op de plattegrond zagen ze precies waar ze waren en waar de verschillende parcours langsgingen.

We hebben tijdens dit project samengewerkt met Snappshot. Zij hebben een app ontwikkeld waarin bezoekers van feesten foto’s kunnen maken, ze kunnen delen en verschijnen op de schermen van het evenement én ze achteraf kunnen downloaden. Deze functies hebben we geïntegreerd binnen de Ultimate Buffalo app. Dit maakte de app interactief.

Ben jij ook op zoek naar een app op maat? Organiseer jij binnenkort een evenement? Zie jij mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Mail of bel naar +31 85 401 7660.

Meer weten over de andere mooie projecten die wij hebben mogen afronden, neem een kijkje tussen onze cases.

Graag sparren over jouw idee? Neem contact op of plan een

© softwarevoorjou.nl

ook wij gebruiken cookies:

  • om onze website goed te laten werken
  • voor marketingdoeleinden.

Meer informatie over de cookies kan je vinden in ons privacyverklaring

nee, liever niet

Software voor jou.nl